هدف اصلی این مقاله بررسی دلایل و شناخت محدودیتها وچالشهای فراروی مشارکت راهبردی چین و اروپا در شرایطی است که بهنظر زمینهها و ظرفیتهای لازم برای تحقق آن وجود دارد. به عبارت دیگر، با در نظرگرفتن این سؤال که چرا با وجود مهیا بودن ظرفیتهای راهبردی ـ نهادی، اقتصادی و تا اندازه سیاسی ـ امنیتی، پکن و بروکسل نتوانستهاند ایده مشارکت راهبردی فراگیر را محقق سازند؟ این فرضیه مورد آزمون قرار میگیرد که اختلافات مهم میان چین و اروپا در حوزههای چالشبرانگیز قدرت سختافزاری و نیز تفاوت دیدگاه در موضوعات ارزشی ـ هنجاری و مسائلی که بهصورت ظاهری در آنها همکاری لازم وجود دارد باعث شده است تا ایدهی مزبور تا مقطع کنونی محقق نشود. در راستای تأیید یا رد مدعای حاضر بخش نخست به بررسی ظرفیتهای لازم و مهیا در مشارکت راهبردی دو طرف پرداخته و بخش دوم محدودیتها و چالشهای فراروی نیل به این سطح از همکاری را واکاوی میکند.
سازمند, بهاره, & ارغوانی پیراسلامی, فریبرز. (1392). مشارکت راهبردی چین و اروپا در عصر وابستگی متقابل: ظرفیتها و چالشها. سیاست دفاعی, 19(74), -.
MLA
بهاره سازمند; فریبرز ارغوانی پیراسلامی. "مشارکت راهبردی چین و اروپا در عصر وابستگی متقابل: ظرفیتها و چالشها", سیاست دفاعی, 19, 74, 1392, -.
HARVARD
سازمند, بهاره, ارغوانی پیراسلامی, فریبرز. (1392). 'مشارکت راهبردی چین و اروپا در عصر وابستگی متقابل: ظرفیتها و چالشها', سیاست دفاعی, 19(74), pp. -.
VANCOUVER
سازمند, بهاره, ارغوانی پیراسلامی, فریبرز. مشارکت راهبردی چین و اروپا در عصر وابستگی متقابل: ظرفیتها و چالشها. سیاست دفاعی, 1392; 19(74): -.