درباره نشریه

فصلنامه سیاست دفاعی  نشریه ­ای علمی ـ پژوهشی است که مرکز مطالعات و تحقیقات دفاعی امنیتی دانشگاه جامع امام حسین علیه­ السلام منتشر می کند. این نشریه اولین فصلنامه­ دانشگاهی درباره  سیاست دفاعی است که به طرح مباحث مختلف در حیطه دفاعی امنیتی می­ پردازد. فصلنامه سیاست دفاعی  بر اساس نامه شماره 44286/3 مورخ 30/2/1391 از کمیسیون نشریات علمی کشور، درجه علمی ـ پژوهشی دریافت کرده است. با توجه به وسعت حوزه های مورد مطالعه، این نشریه طیف وسیعی از مخاطبان را در زمینه های دفاعی و امنیتی را در بر می گیرد و تلاش می کند منبع موثقی برای مراجعه اساتید، دانشجویان و پژوهشگران علاقه مند باشد. از آنجاکه مطالعه موردی و تخصصی کشورها و تمرکز بر جزئیات قابل بررسی در حوزه های دفاعی  در مورد آنها از اهداف اصلی انتشار این فصلنامه می باشد، شناخت و همکاری با اساتید و پژوهشگران آشنا به محیط دفاعی پیرامونی و کشورهای مختلف از اهم اولویت های فصلنامه خواهد بود.

از‌ استادان و پژوهشگران گرامی تقاضا می‌شود برای ارسال مقالات خود با مراجعه به این وبگاه، ثبت‌نام و مقاله خود را بر اساس راهنمای تدوین تنظیم و ارسال کنند. به این­ ترتیب مراجعه حضوری و یا تماس تلفنی با دفتر نشریه لزومی نخواهد داشت و کلیه ارتباطات با نویسندگان و داوران محترم از طریق این سامانه انجام خواهد گرفت. ضمناً مقاله‌های ارسال شده پس از داوری تخصصی و تأیید هیئت تحریریه، به چاپ می‌رسند.

فصلنامه سیاست دفاعی  نشریه­ای علمی ـ پژوهشی است که مرکز مطالعات و تحقیقات دفاعی امنیتی دانشگاه جامع امام حسین علیه­السلام منتشر می کند. این نشریه اولین فصلنامه­ دانشگاهی درباره  سیاست دفاعی است که به طرح مباحث مختلف در حیطه دفاعی امنیتی می­پردازد. فصلنامه سیاست دفاعی  بر اساس نامه شماره 44286/3 مورخ 30/2/1391 از کمیسیون نشریات علمی کشور، درجه علمی ـ پژوهشی دریافت کرده است. شماره استاندارد  بین المللی (شاپا):  5087 ـ 1025

این نشریه در پایگاه­های زیر نمایه می شود:

پایگاه استنادی علوم جهان اسلام ( ISC )

پایگاه اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی

بانک اطلاعات نشریات کشور