با مطالعهی جنگهای معاصر میتوان دریافت که قدرت نظامی آمریکا مترادف با قدرت هوایی آن در نظر گرفته میشود. نیروی هوایی ارتش آمریکا بیشترین تعداد پرندهها را در میان ارتشهای جهان بهخود اختصاص داده است. در این مقاله تلاش شده است تا فلسفهی توسعهی قدرت هوایی آمریکا مبتنی بر نظریهی فلجسازی جان بوید تبیین شود و در ادامه آن دسته از پرندههای نیروی هوایی آمریکا که در جنگهای معاصر و احتمالاً در جنگ آینده بیشترین نقش را در اعمال تهدید هوایی آمریکا علیه رقبای آن دارند، با تکنیک دلفی و سپس تکنیک تعیین رجحان ترتیبی مورد ارزیابی قرار داده و اولویت تهدیدها با توجه به شاخصهای مدنظر مشخص شود. تکنیک تعیین رجحان ترتیبی با تشابه به جواب ایدهآل یکی از تکنیکهای تعیین اولویت نسبی گزینههای مدنظر است که معیارهای مطرح را با حداقل فاصله با جواب ایدهآل و حداکثر فاصله با ایدهآل منفی اولویتبندی میکند.
کافی, سعید. (1388). تبیین اولویتهای تهدید هواپیماهای شکاری بمبافکن آمریکا در جنگ آینده مبتنی بر تکنیک رجحان ترتیبی و نظریهی فلجسازی جان بوید. سیاست دفاعی, 21(81), -.
MLA
سعید کافی. "تبیین اولویتهای تهدید هواپیماهای شکاری بمبافکن آمریکا در جنگ آینده مبتنی بر تکنیک رجحان ترتیبی و نظریهی فلجسازی جان بوید". سیاست دفاعی, 21, 81, 1388, -.
HARVARD
کافی, سعید. (1388). 'تبیین اولویتهای تهدید هواپیماهای شکاری بمبافکن آمریکا در جنگ آینده مبتنی بر تکنیک رجحان ترتیبی و نظریهی فلجسازی جان بوید', سیاست دفاعی, 21(81), pp. -.
VANCOUVER
کافی, سعید. تبیین اولویتهای تهدید هواپیماهای شکاری بمبافکن آمریکا در جنگ آینده مبتنی بر تکنیک رجحان ترتیبی و نظریهی فلجسازی جان بوید. سیاست دفاعی, 1388; 21(81): -.