روابط دوجانبهی ترکیه و سوریه تا سالهای آغازین قرن 21م. تحت تأثیر سه اختلاف عمده بر سر کردها، تقسیم آب دجله و فرات و اختلافات ارضی بر سر منطقهی «هاتای» فراز و نشیبهای زیادی را طی کرده است، اما با بروز تحولات سیاسی و شکلگیری بحران سوریه در سال 2011م. این کشور به میدانی برای رقابتهای بینالمللی و بازیگری قدرتهای منطقه بدل گردید. دولت ترکیه با بازیگری در تحولات این کشور در جهت کسب وجههای اجتماعی و جلب توجه نظام غرب و اتحادیهی اروپا گام برداشت و اقدامات مختلفی را در سطوح مختلف سیاسی و اقتصادی و نظامی علیه سوریه انجام داد.
بنابراین، مقاله حاضر با روش توصیفی - تحلیلی و با استفاده از گردآوری کتابخانهای و اسنادی در صدد یافتن پاسخ به این سؤال است که سیاست خارجی ترکیه در دوران اسلامگرایان در قبال تحولات سوریه چه تأثیری بر محیط امنیتی جمهوری اسلامی ایران دارد؟ که نتایجی در پایان ارائه گردید.
تاجیک, هادی, & سعادتی, ابوالفضل. (1395). بررسی سیاست خارجی ترکیه در دورهی اسلامگرایان در قبال سوریه و تأثیر آن بر محیط امنیتی جمهوری اسلامی ایران. سیاست دفاعی, 25(95), -.
MLA
هادی تاجیک; ابوالفضل سعادتی. "بررسی سیاست خارجی ترکیه در دورهی اسلامگرایان در قبال سوریه و تأثیر آن بر محیط امنیتی جمهوری اسلامی ایران", سیاست دفاعی, 25, 95, 1395, -.
HARVARD
تاجیک, هادی, سعادتی, ابوالفضل. (1395). 'بررسی سیاست خارجی ترکیه در دورهی اسلامگرایان در قبال سوریه و تأثیر آن بر محیط امنیتی جمهوری اسلامی ایران', سیاست دفاعی, 25(95), pp. -.
VANCOUVER
تاجیک, هادی, سعادتی, ابوالفضل. بررسی سیاست خارجی ترکیه در دورهی اسلامگرایان در قبال سوریه و تأثیر آن بر محیط امنیتی جمهوری اسلامی ایران. سیاست دفاعی, 1395; 25(95): -.